JOGI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

fejlesztések melletti jogi minőségbiztosítás, szerződések készítése

adatvédelmi tanácsadás

jogi audit szakértői javaslattal

általános üzletviteli tanácsadás

Napjainkban közvetlenül érezhető folyamat, hogy a digitalizáció egy olyan fejlődési fokot ért el, ahol már nemcsak különböző iparágakban jelenik meg, hanem jelentős és közvetlen hatást gyakorol lassan minden szakmára, így a jogászok munkájára is.

Ennek köszönhetően már most kialakulóban van egy új generációs jogászság.

A DigitálisJogász keretében, egy olyan új brand kialakítására törekszünk, amely a jogi és informatikai tudás kölcsönösségére támaszkodik mert hiszünk abban hogy ez a tudás a jövő nélkülözhetetlen része lesz. Ennek érdekében végzett tevékenységeink:

Edukáció

A digitalizáció okozta változáshoz elsősorban szemléletváltásra másodsorban pedig egy újfajta (jelenleg még kialakulóban lévő) tudás megszerzésére van szükség. Ennek érdekében DigitálisJogász elnevezésű webináriumot indítunk, melynek keretében a résztvevők tájékoztatást kapnak a jog és a technológia kapcsolatának alakulásáról és olyan technológiai innovációk jogi kérdéseiről, mint a mesterséges intelligencia és a blockchain, illetve smart contractok.

Jogi szakembereink valamennyien jártasak az új technológiák területén, hiszen tagjai az innovációkat támogató olyan egyesületeknek, mint a Blockchain Hungary Egyesület és a győri Smartlaw Research Group (a szervezet tagja a Mesterséges Intelligencia Koalíciónak), továbbá IT alapú projektekben és a blockchain ökoszisztémát érintő magyar szabályozás előkészítésében is részt vesznek.

Tanácsadás

Tanácsadási tevékenységünk keretében támogatjuk a hazai vállalkozások munkáját, azzal, hogy olyan informatikai projekteknél, amelyeknél jogi támogatás is szükséges a teljes információtechnológiai (fejlesztési) folyamatot lekövetjük és minden szakaszban szakmai párbeszédet folytatunk informatikai szakembereinkkel, hogy a fejlesztés minden szempontból megfeleljen az adott iparágra jellemző jogszabályi környezetnek és a hatályos adatvédelmi és adatkezelési szabályoknak. A digitalizáció keretein belül nagy hangsúlyt és figyelmet fordítunk az új technológiai innovációkra, különös tekintettel az előző pontban is jelölt mesterséges intelligencia és blockchain-technológia felhasználhatóságára, és jogi kérdéseinek tisztázására.

Jogi minőségbiztosítás keretében végzett szolgáltatásaink:

  • fejlesztések melletti jogi minőségbiztosítás
  • fejlesztési projektdokumentáció holisztikus vizsgálata
  • fejlesztési (projekt) szerződések elkészítése/minősítése
  • jogi audit szakértői javaslattal

Termékfejlesztés

Saját fejlesztésű jogi tevékenységeket támogató informatikai megoldáson dolgozunk.

KÉRDÉSE VAN, ÉRDEKLŐDNI SZERETNE?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén.
Kollégáink rövidesen válaszolnak Önnek!

Felhívjuk a figyelmet, hogy tanácsadási szolgáltatásunk és oktatási tevékenységünk online is igénybe vehető!

TOVÁBB A KAPCSOLATHOZ

ALAPELVEK

KÖZÉRTHETŐSÉG

A jogi és technológiai szakzsargont könnyedén érthetővé tesszük ügyfeleink részére.

INNOVÁCIÓ

Támogatjuk ügyfeleinket innovatív piaci megoldások bevezetésében, hatékonyságuk növelése érdekében.

SZAKMAISÁG

Csapatunkban kizárólag magasan képzett jogi és informatikai szakemberek dolgoznak.